Over ons

Richard Wouters, ICT-er algemeen

Als leidinggevende (18 fte's) databasebeheer is Richard al sinds 1985 geintrigeerd door de mogelijkheden die automatisering biedt. Voor diverse grote klanten (Walsh Duitsland, Ziekenfondsraad Amstelveen, Kobelco graafmachines Almere, Vitaal Utrecht, Sanedbouw Almere) heeft hij zeer omvangrijke, complexe systemen ontworpen en gebouwd. Voorheen in Clipper (dBase executable) en Visual Basic, de laatste 10 jaren volledig webbased. Meestal met een of meerdere onderliggende MS-SQL of MySql databases.

Na een periode gewerkt te hebben als Executive Consultant voor de pharmaceutische industrie heeft Richard het besluit genomen als zelfstandige verder te gaan. Zijn ruime kennis met betrekking tot het slim opzetten van databases en het ontwikkelen van software blijken een enorm voordeel en hij wordt derhalve veel gevraagd om bestaande systemen "aan elkaar te knopen".

  

Claudia Wouters, Grafisch ontwerpster

Enige jaren geleden heeft Claudia haar opleiding grafische vormgeving aan het Cibap in Zwolle succesvol afgerond. Sindsdien heeft ze als zelfstandige veel websites ontworpen. Ze is een prettige gesprekspartner, heeft enorm veel kennis van de web-mogelijkheden en werkt volgens een strak, vooraf afgesproken schema.

  

Manlong Chung, Online marketing

Manlong, afgestudeerd MBA, is een kei op het gebied van SEO, Search Engine Optimization.

Copyright © Erwe automatisering 2021