Diensten

U kunt op onderstaande diensten klikken om meer te lezen.


Online backup

Helaas constateren wij vaak dat kleinere bedrijven de backup van hun cruciale gegevens, zoals documenten, databases en email, niet of slecht hebben geregeld.

Van de bedrijven die significant gegevensverlies lijden gaat 50% binnen 2 jaar tenonder. Herstel van gegevens via traditionele backupmethoden op tape is slechts in iets meer dan 50% van de gevallen succesvol. Uw bedrijf loopt statistisch dus een kans van 25% om na gegevensverlies tenonder te gaan ondanks een aanwezige tapebackupprocedure.

Erwe automatisering werkt samen met verschillende online backup bedrijven. Groot voordeel van online backuppen is natuurlijk dat de gegevens "de deur uit" zijn. Geen gedoe meer met het dagelijks meenemen van tapes of externe harddisks!

 

Webdesign

Wilt u een goede indruk achterlaten bij uw potentiele klanten dan is een fraaie, snelle en overzichtelijke website van groot belang.

Wij ontwikkelen websites conform de laatste trends. Ook Wordpress websites behoren tot de mogelijkheden. U krijgt dan uw eigen CMS (Content Management System) tot uw beschikking, zodat u teksten en afbeeldingen kunt wijzigen wanneer u dat wilt. Of u besteedt het onderhoud uit aan Erwe automatisering...

Door ons gebouwde websites kunnen op verzoek responsive worden gemaakt, zodat ze op elk apparaat goed leesbaar blijven.

 

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization is in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van uw website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines zoals Google, Bing etc. kennen waarden toe aan een website of webshop. Alle technieken die ingezet worden om de waarde van uw website te vergroten vallen onder SEO!

Als ondernemer wilt u klanten werven, producten/diensten verkopen en informatie verzamelen. U heeft dan bezoekers nodig op uw website. Wat doet een bezoeker voordat hij op uw website komt? Googelen! Googelen is een werkwoord en iedereen doet het. We zoeken op internet naar een product of dienst door gebruik te maken van zoekmachines. Vervolgens klikken we op één of meer van de getoonde resultaten om door te gaan naar de website of webshop. Hoe zit het met deze getoonde resultaten in de zoekmachines? De resultaten die worden weergegeven in Google zijn te verdelen 2 onderdelen. Een betaalde advertentie en een organische positie (geen advertentie).

SEO bestaat uit een aantal elementen;

  • Techniek optimalisatie
  • Content optimalisatie
  • Linkbuilding
Voorafgaand aan het aanpakken van deze onderdelen moeten we eerst weten welke zoekcriteria van belang zijn.
  • Wat typen uw potentiële klanten in het zoekvenster van de zoekmachine in?
  • Wat zoeken ze?
  • Hoe zoeken ze?
Duidelijkheid op voornoemde vragen is van groot belang om een succesvolle campagne op te zetten. Onze expert kan dit voor u regelen!

 

Netwerk- en computerbeheer

In de meeste gevallen bestaat een netwerk uit een server, meerdere werkstations en printers.

Het opzetten van een netwerk is een kwestie van plannen. Wie krijgt welke rechten en printers toegewezen, wie mag welke software gebruiken etc..

Erwe automatisering heeft jarenlange ervaring met het opzetten en onderhouden van netwerken. Vooraf bespreken wij de (gewenste) situatie met de klant, waarna we met een plan van aanpak komen. Dit plan bestaat uit de stappen die moeten worden genomen, welke hardware en software eventueel nodig is en de tijd die de uitvoering gaat vergen.

Zo weet u vooraf exact wat de kosten zullen zijn!

 

G.R.I.P.

Enige tijd geleden ontstond bij een aantal van onze klanten de behoefte aan een webbased systeem.

Belangrijkste reden was het doen afnemen van de werkdruk op kantoor welke voor een groot deel bestond uit het beantwoorden van vragen van dealers.

Hiertoe heeft Erwe automatisering het systeem G.R.I.P. (General Registration and Information Program) ontworpen en gebouwd waarmee hoofdkantoren alle benodigde informatie kunnen beheren en waarmee dealers via een website informatie over bestellingen kunnen opvragen, een knowledgebase kunnen raadplegen en vragen kunnen stellen.

Heel nieuwsgierig? Download dan onze GRIP-presentatie (pdf)!

Indien u hier meer over wilt weten dan kunnen wij een demo voor u verzorgen.

Copyright © Erwe automatisering 2021